Michael de Leeuw mist competitiestart door blessure


Michael de Leeuw ontbreekt zaterdagavond in de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen tegen NEC.

De aanvaller van FC Groningen liep woensdag tijdens de training een bovenbeenblessure op en is daar niet van hersteld. In Nijmegen zal trainer Erwin van der Looi beginnen met David Texeira in de spits.

De vermoedelijke opstelling: Bizot; Kappelhof, Letschert, Botteghin, Wijnaldum; Van der Velden, Lindgren, Chery; Kirm, Texeira en Kostic.

Over sportgroningen

Al heel lang ben ik geinteresseerd in sport. Ga nu aan de slag om sporten in Groningen (met name topsport) met elkaar te verbinden, zodat iedereen gemakkelijk kan vinden welke topsport er in Groningen wordt gespeeld en dus te zien is. Ben nu ruim twee jaar aan de slag en heb erg veel plezier in dit werk. Krijg veel positieve reacties, maar blijf ook in voor verbetering en uw nieuws. Maar alle berichten met de name de commentaren en opinies worden niet altijd door iedereen gedeeld. Dat hoeft ook niet het bevordert de discussie en dat is doorgaans de bedoeling. Nu ik al een tijdje bezig en merk ik steeds meer dat Groningen toch echt een sportstad is, met diverse clubs, die zelfs mee strijden voor het kampioenschap van Nederland. Ook heel mooi is te constateren dat sporten die niet zo in beeld en in de krant komen gebruik maken van dit weblog om toch informatie kenbaar te maken. Ik roep dan ook op beslist niet te aarzelen en mij nieuws vooral te blijven mailen. Ik zal niet alles kunnen plaatsen, maar doe erg mijn best om toch zoveel mogelijk informatie op de site te krijgen. Mijn e-mailadres is s.c.gankema@hetnet.nl
Dit bericht werd geplaatst in Voetbal. Bookmark de permalink .